Workshops

Workshops

Wij organiseren elke maand individuele workshops, een kooksessie in een professionele keuken gevolgd door een gezellig degustatie-etentje. Vanaf 8 personen kan dit ook op andere dagen of locatie.

We hebben ook een kookclub : maandelijks steken de gevorderde hobbykoks de handen uit de mouwen.

Vraag hier vrijblijvend info.

Demo Thermomix

Indien U nog geen Thermomix bezit dan is deze initiatieworkshop zeker iets voor jou.  Dit is de beste manier om met de TM5 en/of TM6 te leren werken. Na een korte uitleg over het toestel kan u zelf aan de slag.  In  kleine groepjes maken we de heerlijke recepten klaar, uw wordt met raad en daad bijgestaan.

Menu : ontvangst met een glaasje cava,  We maken dan zelf broodjes, een dip volgens het seizoen, een seizoensoepje, een hoofdgerecht, vruchtensorbet en sabayon.  Uiteraard wordt alles geproefd met een glaasje wijn of water.

Prijs : we vragen een vergoeding van 15,00 €¨all-in (ingrediënten, drank en receptenbundel).  Te betalen bij inschrijving.  Bij aankoop van een toestel wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.

Vanaf 8 personen kan dit ook op andere dagen of locatie.

Kalender kookworkshops 2021-2022

 • Mijn nieuwe workshops waren bijna concreet en klaar om online te komen  … maar aangezien het aantal Covid besmettingen opnieuw fors stijgt heb ik, met pijn in het hart, besloten om alle workshops van 2021 uit te stellen.  Ik wil graag dat iedereen op een veilige en ongedwongen manier de workshops kan bijwonen.
 • De  kalender wordt opnieuw opgesteld als we weer perspectief krijgen.
 • Hou het veilig en gezond.
 • Lieve groet en bedankt voor jullie begrip.

Kalender initiatieworkshops Thermomix 2021-2022

 • De nieuwe workshops waren bijna concreet en klaar om online gezet te worden, doch de forse stijging van het aantal Covid besmettingen zie ik mij, met pijn in hart, genoodzaakt om alle workshops van 2021 uit te stellen.  Ik wil graag dat iedereen op een veilige en ongedwongen manier de workshops kan volgen.
 • Als alternatief start ik binnenkort met een reeks demo’s en workshops online.  Hierover spoedig meer info.
 •   De kalender wordt opnieuw opgesteld van zodra we weer perspectief krijgen.
 • Hou het veilig en gezond.
 • Lieve groet en bedankt voor jullie begrip

 Kalender workshops voor gevorderden Thermomix 2021-2022

 • De nieuwe workshops waren bijna concreet en klaar om online geplaatst te worden … maar door de nieuwe forse stijging van het aantal Covid besmettingen heb ik, met pijn in het hart, besloten om geen workshops meer te geven in 2021.  Ik wil graag dat iedereen op een veilige en ongedwongen manier de workshops kan volgen.  Daarom ga ik binnenkort enkele online workshops geven met als thema feestgerechten en koken à la Ottolenghi.  Binnenkort hierover meer.
 • De kalender wordt opnieuw opgesteld als we terug meer perspectief krijgen.
 • Hou het veilig en gezond.
 • Lieve groet en bedankt voor jullie begrip

Algemene informatie workshops en demo’s

De lessen starten om 19u00 en eindigen rond 22u00.

Adres : Atelier “QLinair” – Fraterstraat 56a – 9820 Merelbeke

Vooraf inschrijven verplicht. Maximaal 6 deelnemers per avond.

Info en inschrijvingen via Qlinair@skynet.be of www.qlinair-kokaanhuis.be

Een inschrijving is pas geldig na het storten van het cursusgeld op rekening van QLinair BE25 1430 6337 7982 met vermelding van uw naam, telefoonnummer en  datum workshop.  Je inschrijving wordt bevestigd per mail of telefoon.

Bij onvoldoende inschrijvingen behouden wij ons het recht om  de demo of workshop te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum.  Bij te grote groepen kunnen wij een tweede avond (meestal de volgende dag) inrichten.  In beide gevallen wordt U steeds telefonisch op de hoogte gebracht en wordt het inschrijvingsgeld of teruggestort of gebruikt voor aan volgende workshop.