Thermomix

DE IDEALE KEUKENPARTNER MET 12 FUNCTIES

5 VOORDELEN DIE UW LEVEN VERANDEREN

Gezond

In de Thermomix kookt u gezonde gerechten heel eenvoudig met verse ingrediënten. In de Varoma blijven de vorm, de kleur, devoedingsstoffen en aroma’s van alle levensmiddelen behouden. U kunt figuurbewust bijkomende vetten achterwege laten. Omdat u met natuurlijke producten kookt, bent u er zeker van dat uw gerechten vrij zijn van ongewenste additieven.

CREATIEF

Met de Thermomix ontdekt u iedere dag nieuwe recepten om afwisselende en creatieve gerechten temaken. U kunt uw fantasie de vrije loop laten.

ECONOMISCH

Met de Thermomix spaart u flink wat geld uit. U kunt met verse voedingsgrondstoffen vele gerechten bereiden, waar u in de handel aanzienlijk meer zou moeten voor betalen bvb brood, confituur, smoothies, gebak en pizza zijn in een mum van tijd zelf gemaakt. Vooral met Varoma – gerechten spaart u heel wat energie uit, wat interessant is voor uw huishoudbudget en ook voor het milieu.

ECONOMISCH

Met de Thermomix spaart u flink wat geld uit. U kunt met verse voedingsgrondstoffen vele gerechten bereiden, waar u in de handel aanzienlijk meer zou moeten voor betalen bvb brood, confituur, smoothies, gebak en pizza zijn in een mum van tijd zelf gemaakt. Vooral met Varoma – gerechten spaart u heel wat energie uit, wat interessant is vtoor uw huishoudbudget en ook voor het milieu.

WORKSHOPS

Maandelijks worden er kennismakingsworkshops gegeven en om de 2 maanden workshops voor gevorderden.

Voor meer info en inschrijven zie pagina workshops.

SNEL

Blijft er weinig tijd over om te koken? Met de Thermomix bereidt u een complete maaltijd in slechts 30 minuten. Lastig routinewerk neemt hij graag van u over, zodat u meer tijd hebt voor de mooie en aangename dingen van het leven.