Onze menukaart

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met Zeebrugse gepelde garnalen
    en garnalenvinaigrette
  • Kruidig slaatje lauwgebakken eendenborst, ganzenlever en gelei
    van rode vruchten
  • Fris slaatje met lichtgerookte eendenborst, foie gras en cuberdonvinaigrette
  • Rundscarpaccio met parmezaankrullen en rucola
  • Gerookte kabeljauw, komkommer, guacamole en roze pompelmoes
  • Gemarineerde zalm “QLinair” met een krokant slaatje
  • Slaatje met knapperige lauwe scampi, rucola, pijnboompitten en een frambozensausje
  • Beursje van gerookte zalm, garnalen en appel met kerriedressing
  • Salade van kabeljauw, venkel en appelsien
  • Gerookte tonijn met sesamkorst, wasabimosterd en een shake van Granny Smith en komkommer

Warme voorgerechten

  • Waterzooi van Noordzeevis
  • Scampi “QLinair”
  • Trio van garnaal (bisque, kroketje en slaatje)
  • Cannelloni van zeetong, lardo en mousse van gerookte paling
  • Vispapillotte met zuiderse groentjes en geparfumeerd met steranijs
  • Huwelijk van tongfilets en Sint-Jacobsvruchten op een bedje van zuiderse groenten en een licht mosterdsausje
  • Kabeljauwhaasje met Gandham en scampi op een bedje van spinazie met blanke botersaus
  • Gebakken Sint-Jacobsnootjes met gedroogde “Duke of Berkshire”ham en een sausje van butternut
  • Asperges op zijn Vlaams (seizoen)

Soepen

  • Aspergeroomsoep (seizoen)
  • Paprikaroomsoep
  • Romig soepje van waterkers
  • Witloofroomsoep met garnituur (seizoen)
  • Bloemkoolsoep met gorgonzola
  • Broccoliroomsoep
  • Soep van bospaddestoelen
  • Courgettesoep met mascarpone en basilicum
  • Zachte knolseldersoep
  • Vissoep met croutons en rouille
  • Bisque van grijze garnalen geflambeerd met Cognac
  • Bisque van kreeft met Armagnac
  • Romige wortelsoep met koriander
  • Venkelsoep met scampi en dille
  • Minestrone

Hoofdschotels

  • Heekfilet met Picodon, gewokte groenten en pasta
  • Op vel gebakken snoekbaars met een zuiders tintje
  • Op vel gebakken zeebaars, tagliatelle van courgette en Italiaanse gratin
  • Kabeljauwhaasje met appel, venkel en een bouillon van kokos
  • Provenciaals gebraad van zeeduivel met fondantaardappelen
  • Gepocheerde griet, jonge spinazie, aardappelmousseline en schelpdieren
  • Varkenshaasje op zijn Normandisch
  • Gebraiseerde beenham met fruit of groentenkrans, sausje van Meaux
  • Gebraden rugstuk van konijn met mosterdroom en truffelpuree
  • Duo van kwartel- en parelhoenfilet met Banyulssaus en seizoengarnituur
  • Gebakken eendenfilet met verse mangochutney en een frambozensausje met chocoladetoets
  • Eendenborst met honingsaus, gewokte groenten en gratin dauphinois
  • Gevulde parelhoenfilet met zuiderse aromaten, fijne groentjes en aardappelbereiding
  • Osso bucco
  • Lamskroon bouquetière met tijmsausje

Nagerechten

  • Tiramisu
  • Pallet van zoete geneugten
  • Dessertbord “QLinair”
  • Grand dessert “QLinair” (vanaf 12 personen)
  • Fraises au citron met mangosorbet en passievruchtenbavarois (seizoen)
  • Crème chibouste met citroen, ananas en Limoncello
  • Parfait van passievruchten, mango, kokosijs en limoengras
  • Paprikasoepje met rode vruchten
  • Gemberasperges met frambozen en sinaasappelijs (seizoen)
  • Triffle met appel, mascarpone en amarettikoekjes
  • Met rum gefambeerde ananas uit de wok met vanille-ijs en munt
  • Crème brulée
  • Gebakken perziken en abrikozen met roséwijn (seizoen)
  • Assortiment kazen
  • Ijslam

QLinair for kids

  • Tomatensoep met balletjes
  • Soep van de kaart
  • Scampi “QLinair”
  • Kaaskroketjes
  • Meloen met Parmaham
  • Kipfilet met appelmoes en kroketjes
  • Kalkoenbrochette met ananas, rijst of kroketjes
  • Ministeak met sla en kroketjes
  • Balletjes in tomatensaus met pasta, puree of kroketjes
  • Tongrolletjes met puree
  • Huisgemaakte pizza
  • Chocomousse
  • Kinderijsje (Bumba, K3, Piet Piraat, …)
  • Ijslam

Dit zijn slechts voorbeelden van wat wij te bieden hebben.
Aarzel zeker niet om suggesties te doen, wij proberen daaraan te voldoen,
in de mate van het mogelijke. Daar wij steeds met verse producten werken
zijn wij aan de seizoenen gebonden.
 

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.

 Keuzemenu Kerstavond en Kerstdag

3 hapjes

 

Koud voorgerecht

Kruidig slaatje van licht gerookte eendenborst, ganzenlever en gelei van rode vruchten  *

Gemarineerde zalm “QLinair” met krokant slaatje  *

 

Soep

Tomaat pastinaaksoep  *

Bisque van grijze garnalen met cognacroom  *

 

Warm voorgerecht

Sint-jacobsvruchten met butternutsaus en gedroogde Duke of Berkshire ham  **

 

Hoofdgerecht

Everzwijngoulash met pancetta en rozemarijn met zuiderse aardappelgratin  *

Gevulde parelhoenfilet met zuiderse aromaten, fijne groentjes en zuiderse aardappelgratin  **

 

Nagerecht

Een sfeervol kerstdessert

 

* 4-gangen naar keuze : 40,00 €/pers hapjes, broodjes en boter inbegrepen

** indien warm voorgerecht ipv koud : + 5,00 €/pers

**5-gangen naar keuze : 50,00 €/pers hapjes, broodjes en boter inbegrepen

Alle gerechten ook verkrijgbaar à la carte.  Kindermenu en vegetarisch alternatief op aanvraag.  Zelfde menu voor heel het gezelschap.

Bestellingen doorgeven (enkel via mail) tem 20/12/2020 16u00.  Levering op 24/12/2020 tussen 14u00 en 16u00 (tijdslot).

Beperkt beschikbaar.