Onze aanpak

Gastronomie la Carte waar U wilt!

Kok aan huis

U nodigt familie, vrienden of zakenrelaties uit, maar ziet het niet zitten om zelf te koken, dan is QLinair de oplossing voor U.

Wij verzorgen al uw feesten : recepties, walking dinners, verjaardagen, tuin- en communiefeesten, jubileum, babyborrel, personeelsfeest, gezellig bij U thuis tafelen met familie en vrienden,
Wij verzorgen voor U en uw gasten een gastronomisch etentje, bij U thuis klaargemaakt en indien gewenst met een stijlvolle bediening en aangepaste wijnen, al dan niet uit uw eigen kelder.

Op onze kaart respecteren wij de seizoenen omdat wij steeds met verse producten werken. U kan zelf een harmonieus menu samenstellen uit ons uitgebreid aanbod hapjes, soepen, voorgerechten, hoofdschotels en desserten. Wij aanvaarden feesten vanaf 4 tot 30 personen (grotere groepen na onderlinge afspraak).

Het aanbod op de volgende pagina’s is slechts een greep uit onze mogelijkheden.

Wij komen graag bij U langs om samen de ideale oplossing uit te werken en een offerte op maat op te maken.

Basisformules

Het praktische verloop van uw feest hangt deels af van de formule die U kiest en de eventuele bijkomende diensten waar U gebruik wenst van te maken : dekken van uw feesttafel, tafelversiering, bediening, gebruik materiaal, drank, afwas, …

Voor de bediening aan tafel en de afwas wordt er een vast bedrag per kelner aangerekend. De bediening aan tafel is standaard inbegrepen voor etentjes van maximaal 4 personen of bij afname van de wijn.

Ook voor het huren van porselein, glazen, bestek en tafellinnen, tot 18 personen, kan U bij ons terecht.
Voor grotere groepen en voor het huren van tafels en stoelen werken wij samen met een gespecialiseerde verhuurfirma.

Lekker eten hoeft niet duur te zijn

U bepaalt het budget en wij vinden daarbinnen de ideeën en combinaties.

Hebt U persoonlijke wensen of suggesties, dan zijn wij steeds bereid, in de mate van het mogelijke, aan deze wensen tegemoet te komen.

In principe komen wij overal koken. In de regio Gent, straal van 10 km, is de verplaatsing gratis. Daarbuiten rekenen wij een vergoeding aan.

Nadine, Paul en Christophe
Het QLinair-team